sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Vesikriisi

Meillä on vesikriisi. Tiedätteö, miten paljon tekee mieli juoda vettä just silloin, kun on todettu, että siinä on outo maku ja julistettu vesi juomakieltoon. en tiedä mitä tuohon miljoona vuotta vanhaan kaivoon on päässyt, ehkä sulamisvesiä, mutta jotenkin kumman toffeiselta maistuu vesi. Mitään oireita siitä ei tietääkseni ole kellekään tullut, mutta ei nyt sitten juoda sitä, etten kuin on tutkittu asia jokaisen kotilaborantin kotitestipakkauksella! Sellaisen sai siis 40€ hintaan tilattua netistä ja jos siinä testissä näkyy jotain ylimääräistä, niin sitten suosittavat tarkempia laboratoriotutkimuksia.

Mä suunnittelin meneväni huomenna moottoripyörällä töihin. Ja sitte muistin, että oonkin varannu autolleni huollon Jämsään. Hah, autolla on mentävä. Lapset on siis isällään muutaman päivän, siksi kaksipyöräisellä liikehtiminen olisi käynyt päinsä. Vaan onhan tuo ilmanalakin aika kolea vielä. Mutta ei oo pitkä aika siihen, kun mulla on eka kesälomaviikko :) se on siis jo kesäkuussa! Sitten heinäkuussa kaksi ja vielä elokuussakin kaksi, olen siis melkein koko kesän lomalla, koska kaksiviikkoinen töissä siinä lomien välissä on vain vaihtelua! Onneksi järjestyi noin hyvin lomat uudessakin työpaikassa.

Me käytiin tänään Santun kanssa shoppailemassa: kottikärryt, vikavirtasuoja ja kaikkea sellaista :D no, löysin mä itselleni aivan täydellisen ihanan mekon lakkiaisjuhliin ja varmaan moneen muuhunkin käyttöön! Lakitettaville on lahjatkin ostettu jo valmiiksi, harmitti vaan, kun Iittalan tehtaanmyymälästä ehdin ostaa ja cittarista olis saanu saman jutun paaaaaaaljon halvemmalla. No, on se nyt nätissä paketissa sitten ainakin. Ai mitäkö ostin? No toiselle Arabiaa ja toiselle jotain muuta, en voi kertoa, koska ainakin toisen lakin saavan äiti lukee tätä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti