maanantai 23. heinäkuuta 2012

Heinäkuun toinen

...siis toinen kirjoitus. Mitähän ihmettä mä olen tehnyt, kun tänne en ole saanut kirjoitettua. Enkä tiedä mitä tänne voi ja uskaltaa enää kirjoittaakaan, kun tästä voi kuulema joutua oikeuteen kun nimillä kirjoittelee täällä. Perustelin kyllä, että kirjoitan päiväkirjaani, subjektiivisia totuuksia. Subjektiivista totuutta voisi tarkistella tässä tekstissä enempikin, mutta mennään ennemmin konkreettisiin asioihin!

Meillä on melkein-valmis-uusi-keittiö...puuhella on purettu, lattiassa hyvin vaaleat laminaatit, uusia kaappeja kovaa kyytiä valmistumassa ja lattialla jopa uusi matto! Kaappeja on siivottu, vaikka mä olen yrittänyt kynsin hampain pitääkin kiinni kaikista tuppervareistani...no myönnettäköön, että oli siellä ehkä yks tai kaks monta tarpeetonta...

Neljä aamua töitä, sitten on taas lomaa :) ja jos olis ne lomasäätkin. Heinäkuussa meillä on ollut paljon lapsia täällä arkeamme vauhdittamassa. Tänään on tehty uusi sopimus lastenvalvojan luona lasteni isän kanssa ja en voi kuin sydämestäni toivoa, että sitä nyt sitten noudatetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti