maanantai 28. toukokuuta 2012

Reissaamista

Ihana ihana viikonloppu oli tuo mennyt! Lähdettiin Katin kanssa pe tuttuun tapaan Klaukkalaan ja ostettiin siinä matkalla paikallinen Citymarket tyhjäksi (maalaiset kaupungissa, mutta kuka voi vastustaa euron alusvaatteita ja kahden euron seurapelejä). Aamulla suuntasimme Tallinnaan! Ja voi veljet ja siskot että oli kiva matka! Ihan huippuseurue (minä, Kati, Anu ja Elina), mahtavan aurinkoinen keli, maistuvaa ruokaa ja ostoksia, ostoksia! Hotellissa oli meille yllätys: huoneemme olikin sviitti! No eipä se meitä haitannut, paitsi että ehkä ensi vuonnakaan emme voi majoittua enää rahvaan seuraan :D Yksi huippukohta oli ehdottomasti Humanan (=paikallinen UFF) "kaikki vaatteet 3€" -päivä! Me tultiin sieltä kauheiden pakaasien kanssa jokainen, mutta jos siistikuntoisia merkkivaatteita saa kolmella eurolla, niin pakko ostaa! (Katikin hankki neljä (4!!!) farkkuhametta. ) Jaksamme aina hämmästellä myös taksien kirjavaa hinnoittelua, nytkin ajoimme saman matkan useampaan kertaan ja hinta vaihteli 4,80€-10€. Meillä on kohta varmaan jo ensi kevään matka varattuna - ja se tulee olemaan pe-su, koska nyt jäi niin monta paikkaa näkemättä ja terassia istumatta. Ja hyvä kahvilakin jäi käymättä.

Jottei aivan arki pääsisi kuitenkaan unohtumaan, niin illalla väsyneenä ja rakot jaloissa saavuin kotiin ja saman tien pesemään lattioita, pöytiä ja kaikkia muita kivipölyn peittämiä paikkoja...siellä oli ahkeroinut Santtu kaverinsa kanssa ja purkanut suunnitellusti puuhellan pois...kukaan ei vain ollut muistuttamassa, että ehkä kaappien ovet kannattaa sulkea, oviaukot muovittaa ja matto rullata pois...no, hella on purettu, nyt pitäisi mennä valitsemaan uudet laminaatit ja sitten siihen tulee kaappeja lisää! Eli kaikkinensa hyvä asia, toteutus vain hiukan pölyinen.

Santtu on koko arkiviikon taas työreissussa, me kolmikkona kotona. Tai kotona ja kotona, joka illalle on jotain menoa. Rasittavaa oli eilen, kun oli taas Elsun hammaslääkäri Treella: matkoihin menee 2h ja itse lääkärin luona 2,5minuuttia. No, iltaruoka kiinalaisessa ravintolassa pelasti edes jotain. Siiri vain totesi listaa lukiessaan, että "ei sit mitään lastenannoksia, ne on nimittäin nakit ja ranskalaiset" - lasten suosikki on pähkinäkana ja paistettu riisi katkaravuilla - chilikastikkeella luonnollisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti