sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Paljon

Olipa vaikea keksiä otsikkoa, kun on niin monta teemaa, joista ehkä kirjoitan. Jos lähdetään kerimään auki tästä taaksepäin, niin mehän mentiin eilen kihloihin! Titaanisin sormuksin, mitkään kultarinkulat ei nyt tuntuneet sopivilta ja sitä paitsi tälle mäkään en voi olla allerginen ja Santun käytössä titaanirinkulan pitäisi kestää vaikka mitä muotoaan menettämättä. Itse sormusten sormeenlaitto oli tosi arkinen juttu: "ota nyt toi" Jumbon käytävällä :D Onhan me puhuttu tästä sormusjutusta ja Santtu on vastustanut sitä tosi rajusti. Nyt sitten kihlautumista edellisenä iltana tunnusti, että on vastustanut sitä siksi ettei ole uskaltanut...on pelännyt, etten kuitenkaan huolisi häntä ja siksi on ollut parempi vastustaa. Mutta joulupäivän iltana, kahden päivän hankalan mökötysolotilan jälkeen hän uskalsi vihdoin ottaa riskin...ja taisi kannattaa :)

Me oltiin la-su Vantaalla, Flamingon kylpylässä ja se oli mulle ihan uusi ja tosi kiva kokemus, kun oltiin siellä Spa&Wellness-puolella, ei missään jihuu-hauskaa-vesiliukumäkiä-kato-äiti -sirkuksessa. Se Spa-puoli on vain aikuisille...hämärä, tuoksuva, kynttilöitä ja hyvää musiikkia, monta saunaa ja ihanan kuumia altaita. Aika hieno tunne ole kellua minerralivesialtaassa ja kuunnella vedenalaista musiikkia - minä nautin, vaikka yleensä suorastaan vihaan vettä ja uimista! Taidetaan ensi vuonna lähteä joulua karkuun tuonne :)

Joulu oli ja meni onneksi. Kaikki koristeet ja muut on siivottu jo pois. Meillä oli kaikki lapset täällä ja sinänsä kaikki meni ok, mitä nyt vaan kaksi ahdistunutta aikuista...siis jouluahdistunutta, ei tässä muuta syytä ole ahdistuksiin onneksi. Tai siis tottahan mun olotila vaihtelee, mutta se nyt on "normaalia". Ihanaa on ollut se, että lomalla on saanut nukkua ja nukkua. Viettää aikaa lasten kanssa ja lapsetonna.

Huomenna uutta vuotta otetaan vastaan serkkuperheen kanssa - totuttuun tapaan jo!Kyllä siinä varmaan kuoharit nostetaan rinkuloiden kunniaksi.

1 kommentti:

  1. Blogistasi löytyy uskomattoman paljon yhtäläisyyksiä omaani!
    T. Nimimerkki Kihloihin 18.12.-10 Jumbon käytävällä Flamingo Spa -viikonlopun päätteeksi. :D

    VastaaPoista