sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Sunnuntain puuhia

Hmm...nyt onkin jännittävää, Siiri on tossa vieressä ja se on ollu jo aiemmin kauheen kiinnostunu mun blogistani, mutta en oo kertonu sille mikä sen blogin nimi on, koska mielestäni Siirin ei tarvi näitä vuodatuksia löytää lukemaan. Siksi kirjoitan tätä nyt sähköpostissa, niin se ei kiinnitä huomiota. Ovela äiti :D Me käytiin tänään lasten kanssa parilla kirpparilla ja sitten kiinalaisessa syömässä. Anne pyysi kirpparilöydöistä kertomusta, ja tässä sitä nyt tulee: mulle takki syksyksi 21,50e (kirpparihinnaks vähä tyyris, mutta oli kiva, niin ostin pois), Siirille musta juhlamekko 5e, mulle mekko 10e ja paita 2e, kuviosakset, gollan kännypussi Siirille ja yksi taulu 1,5e kappaleelta, Siirille kahdet korvikset 1e ja Elsulle yhdet korvikset 1,9e, velhomainen kirja 5e, Santulle paita 1e ja Katri-serkulle ihana kuumailmapallo-koriste huoneeseen 3e. Ainiin, se minkä takia me oikeestaan lähdettiin: Tamagotchit, niitä löytyi kaksi toimivaa, toinen maksoi 4e ja toinen 0,1e! Ja sitten vielä tiernapoikanäytlemään miekka 1,5e. eli monenlaista ja suht halvalla kuitenkin!

Mutta nopeesti on taas viikonloppu mennyt, la-su meillä oli mummo ja pappa ja lauantaina myös serkkulan väki vähän myöhäisissä synttärijuhlissa. Huomenna sukellamme arkeen, Elias ilmoitti jo tänään kun oltiin päiväsaunassa, että hän menee sitten taas uimahalliin huomenna - onneksi Santtukin haluaa uimaan :)

1 kommentti:

  1. Thanks ;) Enpäs mä ole tajunnutkaan että sähköpostin kauttakin voisi postailla! Sähän olet etevä!

    Mukavia löytöjä! :) Ja parasta että kaikille jotakin löytyi!

    Täälläkin meni viikonloppu nopeasti, siis tosi nopeasti! Huomenna J aloittaa uudessa paikassa työt ja me otetaan Hanna mukaan ja mennään leikkaa äidin hiukset :) Siinähän se viikko taitaakin sujua taas ees taas suhatessa! Kirppispöytäkin on huollettavana, toivotaa paljon kauppoja! Hyvää viikkoa sinne kans!

    VastaaPoista