tiistai 31. tammikuuta 2012

Villasukkajahti

...se menee niin, että sanotaan än yy tee nyt ja lähdetään metsästämään mahdollisimman paljon kadonneita villasukkia! Minä voitin Siirin 15-14, mutta luvut olis pitäneet olla paljon isommat, niin tyhjää on meidän sukkalaatikossa. Kuka tunnustaa pöllineensä meidän kaikki lämpimät sukat?

Ja arvatkaa mitä mä pöljä tein...lämmitin uunia pellit kiinni! Jesh, tää päivä on hieno. Ootan vaan kun Santtu tulee pian kotiin, niin sillä voi olla pari sanaa tästä savuaromista. Jos mä sanon sille, että Partylitella on uusi tuoksu kynttilöissä! Ja sitten syttykukat...voi ei...sain työkamulta kassillisen kynttilöitä ja toisen kassillisen jo eilen toiselta kamulta...ja sitten kaksi jättikassia kananmunakennoja. Lukekaa sitten lehdistä, että perheenäiti hukutti perheensä syttyruusuihin. Mut oikeesti järkytyin, kun kuulin, että joku myy niitä 1e/kpl, tai siis järkytyin, että jotkut OSTAA niitä tohon hintaan...minä kun olen annellut ilmatteeksi!

Tuleva vkonloppu on harvinainen...jos se menee kuten on suunniteltu: lapset on koko vkolopun isällään! Mä kyllä pahoin pelkään, että isänsä siihen vielä jonkun keikan keksii...niin sillä on aina ollut tapana :/ mutta toivotaan parasta. Toivokaa tekin.

1 kommentti: